Black Friday

BCN retira les tanques que van col·lapsar el passeig al Portal de l’Àngel

  • El consistori elimina les barreres, que envoltaven espais en obres, i col·loca planxes, cosa que minimitza l’aglomeració

BCN retira les tanques que van col·lapsar el passeig al Portal de l’Àngel

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona va retirar ahir tanques d’espais en obres del Portal de l’Àngel per evitar els embussos de visitants que va rebre el carrer comercial uns dies en què el consum és especialment elevat pel Black Friday. El consistori va col·locar planxes a les zones afectades que abans delimitaven les tanques. I així va disminuir l’aglomeració.

Notícies relacionades

Els barcelonins, i també turistes, tot i que aproximadament un terç dels forans que ho van fer fa dos anys van respondre aquest cap de setmana en gran nombre a la crida comercial dels descomptes del Black Friday. Alguns dels compradors van topar amb problemes de circulació de vianants que no esperaven.

Tanques inesperades

Va passar dissabte al Portal de l’Àngel ja que el carrer està parcialment en obres, cosa que va obligar a tancar alguns espais, que van quedar envoltats per tanques. Amb això, els passejants van acabar com anxoves en parts del carrer convertit en zona de vianants que s’estrenyien inesperadament. A clients i venedors els costava entendre que el cor local del ‘shopping’, el Portal de l’Àngel, estigués en aquesta situació unes dates com les del Black Friday. De fet, alguns vianants van acabar optant per retirar les tanques i passar per la zona en obres, amb el risc consegüent en alguns casos. El sector va lamentar fa setmanes que els treballs, relacionats amb la canalització d’aigua, coincidissin amb dates de màxima activitat comercial. El consistori va explicar que els treballs finalitzaran d’aquí a uns dies.