«Sobresaturació inadmissible»

Barcelona obre 19 expedients sancionadors a terrasses irregulars de Ciutat Vella

Barcelona obre 19 expedients sancionadors a terrasses irregulars de Ciutat Vella

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Barcelona ha obert 19 expedients sancionadors a terrasses del districte de Ciutat Vella per infraccions greus o molt greus. Ho ha anunciat aquest dimecres el regidor del districte, Jordi Rabassa, en un tuit recollit per Europa Press, en què ha alertat que «l’espai públic de Ciutat Vella pateix una sobresaturació inadmissible».

En concret, ha detallat que han incoat dos expedients molt greus per tenir terrassa sense llicència, cinc més de molt greus per reduir l’amplitud de la vorera i 12 de greus per utilitzar elements no autoritzats i excés d’ocupació.

Notícies relacionades

D’altra banda, aquest mateix dilluns el regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, va anunciar en un tuit que en els últims mesos el consistori ha incoat una quinzena d’expedients sancionadors per incomplir l’ordenança de terrasses al carrer Blai.

Serra va explicar que aquest dilluns van retirar taules i cadires a tres establiments que tenien la llicència revocada per diversos incompliments, i va assegurar que l’ajuntament actua amb «fermesa» i que defensen el descans veïnal.