El cap de setmana

Detinguts 17 joves per robatoris violents en grup a les festes del Clot

A1-127089240.jpg

A1-127089240.jpg / Robert Ramos (EPC)

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut 17 persones, algunes d’elles menors d’edat, per cometre aquest cap de setmana passat robatoris violents en grup a les festes del barri del Clot de Barcelona, on una altra persona també va ser arrestada per abusos sexuals per tocaments a una jove.

Segons ha informat la policia catalana, els detinguts aprofitaven la gran aglomeració de persones que hi havia concentrades al carrer, amb motiu de les festes del barri, per iniciar una baralla contra les víctimes amb què crear una situació de descontrol i emportar-se així les seves pertinences.

En una de les actuacions, els Mossos van detenir 11 persones, entre ells vuit menors, que havien actuat en grup per robar el bolso d’una persona que estava en un concert al barri del Clot. Els detinguts van iniciar una baralla amb la víctima per aprofitar un moment de descontrol per sostreure-li el bolso, després de la qual cosa una amiga seva va avisar la policia, que amb la descripció va poder localitzar i detenir onze dels sospitosos.

Tocaments a una jove

Aquesta mateixa nit, agents de paisà dels Mossos han detingut un home que una noia els va assenyalar perquè li acabava de fer tocaments.

Notícies relacionades

Posteriorment, la matinada de dissabte a diumenge, els Mossos van identificar una vintena de persones, de les quals en van detenir sis, per la seva suposada participació en altres robatoris amb violència, en què envoltaven les víctimes per intimidar-les, utilitzant una violència gratuïta per espantar-les i després s’emportaven les seves pertinences.

Els autors, que actuaven amb caputxes, van poder ser finalment identificats gràcies a la col·laboració ciutadana.

Temes:

Robatoris