El 29 d’octubre

Lego obre la seva botiga insígnia al passeig de Gràcia de Barcelona

  • El local, de 800 m2, tindrà rèpliques de monuments de la ciutat, una fàbrica per fer la teva pròpia figura i taller per fer mosaics

fcasals40786080 a lego brick teddy bear sits on the children   s bed in the 171110193115

fcasals40786080 a lego brick teddy bear sits on the children s bed in the 171110193115 / James Brooks

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja hi ha data per a l’obertura de la botiga insígnia de Lego a Barcelona: el divendres 29 d’octubre. És la primera ‘flag ship’ de la marca a Espanya i estarà situada en el número 9 del passeig de Gràcia. La botiga, de 800 metres quadrats repartits en dues plantes, oferirà una experiència immersiva, única i personalitzada amb la cultura de la ciutat, segons ha remarcat Lego en un comunicat. La companyia ha assenyalat que el local suposa una «ferma aposta pel mercat espanyol».

La botiga de Barcelona serà la primera de Lego a Europa a estar dissenyada sota el concepte de ‘retailtainment’, que combina venda i experiències. Són «dinàmiques immersives físiques i digitals al consumidor de gran exclusivitat», apunta la marca.

Notícies relacionades

Els visitants es trobaran una rèplica de la Sagrada Família construïda amb més de 200.000 maons de Lego, a més de rèpliques a mida real d’altres elements simbòlics de la ciutat. Així mateix, hi haurà una fàbrica de minifigures, que permetrà als clients dissenyar la seva pròpia figura Lego i veure-la impresa, un ‘mosaic maker’ per fer retrats de mosaic i tenir les instruccions i els maons per muntar-lo, o la possibilitat de demanar els elements exactes necessaris per a una construcció concreta.

Lego, un dels principals fabricants mundials de materials de joc, reforça així la seva presència al mercat espanyol, on compta actualment amb sis botigues: dues a Barcelona, dues a Madrid, una a Saragossa i una altra a Sevilla.