Després d’una prova pilot

Barcelona obre la clariana de les Glòries amb servei de gandules i activitats d’oci

Es tracta de la segona fase d’obertura d’aquest pulmó verd de la ciutat

Barcelona obre la clariana de les Glòries amb servei de gandules i activitats d’oci

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Barcelona obrirà la clariana de les Glòries a partir d’aquesta setmana amb un servei de gandules i activitats d’oci dirigides, segons ha explicat el consistori aquest dimarts en un comunicat.

Es tracta de la segona fase d’obertura d’aquest pulmó verd de la ciutat, un espai d’una hectàrea amb gespa que durant aquest estiu ha acollit una prova pilot per al desenvolupament d’activitats.

La voluntat és donar continuïtat a algunes de les activitats i incorporar-ne altres de noves a la programació regular, obrint l’espai diàriament en horari d’11 a 20 hores d’abril a octubre i d’11 a 19 hores de novembre a març.

Informació al ciutadà

El servei de gandules, taules, cadires i para-sols estarà gestionat per una empresa d’inserció laboral que, a més de la gestió del mobiliari, també farà tasques d’informació de les futures activitats, funcionament de l’espai i entorns.

Notícies relacionades

A més, fins al mes de desembre també es treballarà en el model de gestió de l’espai com un equipament a l’aire lliure i es farà de manera conjunta amb entitats i equipaments dels voltants.

Una vegada finalitzi la definició del model i de la programació, es preveu que les activitats comencin de manera regular a partir de començaments del 2022.