Incident

Un cotxe envaeix la vorera i atropella sis persones a Barcelona

  • Dos dels ferits han sigut traslladats a l’Hospital del Mar i quatre més han sigut donats d’alta al moment

Terraza donde se ha poducido el accidente. / MARIO BELTRÁN

Terraza donde se ha poducido el accidente. /
MARIO BELTRÁN
Ell Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) y los bomberos, en el lugar del accidente. / MARIO BELTRÁN

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge, a Barcelona, un cotxe ha perdut el control, ha envaït la vorera i ha atropellat sis persones que eren a la terrassa de l’Hotel Alexandra, al carrer Mallorca, i ha acabat xocant amb un arbre. Segons informa el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), dos dels afectats han hagut de ser traslladats a l’Hospital del Mar mentre que els altres quatre han sigut donats d’alta al lloc dels fets. 

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc aquest diumenge cap a dos quarts de sis de la tarda al tram que va entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, on es troba aquest hotel. El primer balanç proporcionat per la Guàrdia Urbana apunta que el conductor involucrat en el succés no estava sota els efectes de l’alcohol. Els ferits van ser atesos per dues unitats terrestres del SEM i una unitat de l’Equip de Coordinació Clínica i Operativa (ECO). Segons l’última informació proporcionada sobre l’incident, cap de les persones involucrades en el succés ha patit ferides greus

Cap a les nou de la nit, unes quatre hores després dels fets, EL PERIÓDICO ha pogut confirmar que el lloc dels fets es veu amb completa normalitat. La terrassa on va tenir lloc l’atropellament, de fet, torna a estar habilitada com de costum.