Per als barcelonins

Set superpiscines d’hotel amb entrada per refrescar-se aquest estiu a Barcelona

  • Alguns establiments mantenen l’opció d’una jornada de capbussó glamurós sense estar-hi allotjats, amb passis d’un dia en diferents categories i preus

Set superpiscines d’hotel amb entrada per refrescar-se aquest estiu a Barcelona
4
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Els hotels de Barcelona fa anys que tenen bicefàlia per mirar d’arribar a dos públics ben diferents: els viatgers allotjats i la mateixa població local. Els segons, excepte allotjament puntual en alguna ocasió especial, han sucumbit a les seves activitats obertes, des de terrasses on prendre alguna cosa cap al tard fins a restaurants reconeguts, spas i fins i tot cine o música a la fresca. Una de les opcions menys freqüents, però sí possibles en un grapat d’establiments, és disfrutar de les seves superpiscines (per ubicació panoràmica o característiques) adquirint un passi d’un dia que normalment inclou altres serveis. Fins i tot en temps de pandèmia i amb més de la meitat d’hotels tancats a la capital catalana, hi ha almenys set bones opcions per disfrutar d’un capbussó i una jornada hedonista, també en versió de luxe.

El Gremi d’Hotels de Barcelona destaca que en aquest estiu anòmal per al turisme, els hotels oberts s’han abocat en activitats de petit format, amb aforaments reduïts i sempre sota reserva, amb totes les garanties sanitàries. A la seva web mesqhotels.cat detallen tot el ventall de possibilitats lúdiques als hotels oberts per disfrutar d’un estiu urbà. És possible coincidir-hi amb turistes, però sens dubte seran molts menys que qualsevol altre agost.

Entre les opcions més idònies en família figuren l’Hotel & Spa Vila Olímpic@ Suites (Pallars, 121), amb una àmplia piscina situada al seu jardí interior i còmodes hamaques, amb tovallola inclosa, per relaxar-se en el torn d’accés de matí (de 9.00 a 15.00 hores) o de tarda (de 15.00 a 21.00 hores). L’entrada costa 20 euros per a adults i 15 per a nens i disposa de servei de bar i restaurant, tot i que no es poden entrar begudes ni menjars de l’exterior.

També triomfa el passi diari per divertir-se a les aigües del Setè Cel del Hotel Amèrica Barcelona (Provença, 195), amb al·lucinants vistes a la ciutat en un ambient ‘chill out’. No és gaire gran, però el panorama compensa, i per 25 euros s’hi pot accedir de 9.00 a 20.00 hores, amb un còctel o beguda inclosos, de nou amb prèvia reserva, ja que compta amb un aforament de 60 persones.

A l’Eixample, una altra bona opció és la de l’Hotel Gallery (Rosselló, 249), famós per l’ambient ‘after work’ del seu terrat. En el cas de la piscina, per poder accedir-hi a cal consumir el seu menú Street Fooder (30 euros) i si es vol utilitzar la zona de bany abonar 10 euros, informen.

Una opció més eclèctica en funció de l’hora del dia és la del Hilton Diagonal Mar Barcelona (passeig Taulat, 262-264), amb el seu espectacular Purobeach Barcelona. Una gran piscina, amb àmplia zona de solàrium, on l’accés (40 euros de diumenge a divendres, més suplement els dissabtes) inclou hamaca amb tovalloles a la zona oasi o de piscina; safata de benvinguda amb ‘snacks’, aigua i ‘aftersun’; crèdit de 25 euros per a menjars o begudes al seu restaurant i pàrquing inclòs. De 13.00 a 21.00 hores, el capbussó es fusiona amb sessions de DJ i ambientàs, en una programació que canvia diàriament.

Repertori elitista

En la categoria del superluxe, tres hotels despleguen glamur per atraure els barcelonins a les seves piscines d’estiu. El Palace és l’hotel més hiperactiu en activitats locals, on el públic local tant pot sopar al seu jardí romàntic del terrat que veure cine sota les estrelles o banyar-se. La seva piscina té vistes de vertigen i servei cinc estrelles. El passi per accedir-hi de 10.00 a 20.00 hores costa 35 euros entre setmana i 45 els caps de setmana, i inclou copa de cava de benvinguda, aigua de cortesia i gandula.

Gairebé a peu de platja, l’Hotel W exhibeix possiblement les piscines més espectaculars de la ciutat. A la Wet, el passi de 64 euros dona accés a gandula, tovalloles, còctel de benvinguda i vestidors. També disposen d’altres opcions, com la zona Great Room Terrace o la Sun Deck Sunbed, amb els mateixos serveis. Tot i que els més exigents poden sucumbir als llits balinesos (90 euros) o fins i tot les cabanes, que a més afegeixen una ampolla de xampany, sempre amb reserva. Per als que a més de sol busquen una mica de festa, els divendres Escape Your Web és la sensació de l’estiu.

Notícies relacionades

L’altre hotel estrella del litoral, l’Arts, repeteix aquest any la seva fórmula de Day Pass (des de 60 euros) per disfrutar tota la jornada de la seva piscina Infinity, amb servei de pàrquing i 20 euros de crèdit inclosos al seu restaurant Marina per poder menjar o prendre alguna cosa in situ. Per prolongar la vetllada, res com la zona annexa del jardí de l’Arts, amb sessions gastromusicals a partir de les 18.00 hores, de dijous a dissabte.

A tots els establiments es pot enllaçar amb sopars, concerts de música o copes una vegada es tanca l’hora del bany. Sense perdre de vista l’opció d’allotjar-s’hi, que dona accés no només a piscines sinó a altres espais comuns, i aquest any de pandèmia resulta més assequible que mai.