Operació sortida

Trànsit lent i retencions de fins a 20 quilòmetres a l’AP-7 a les sortides de Barcelona

  • Trànsit preveu que entre les 15 hores d’aquest dimecres i fins a les 15 hores de dijous surtin de l’àrea de Barcelona més de mig milió de vehicles per la revetlla de Sant Joan

trafico colas retenciones en la c-31 Autovia de Castelldefels, dirección Castelldefels

trafico colas retenciones en la c-31 Autovia de Castelldefels, dirección Castelldefels / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha registrat aquest dimecres a la tarda cues de fins a 20 quilòmetres en sentit nord a l’AP-7 entre la població de Sant Cugat i Montornès (Vallès Oriental) arran de la revetlla de Sant Joan.

En la mateixa via, però en sentit sud, s’han registrat 15 quilòmetres de cues entre Barberà del Vallès i el Papiol (Baix Llobregat), i 10 quilòmetres entre Martorell i Subirats (Alt Penedès).

Els serveis viaris han explicat que «també s’observen retencions a la ronda de Dalt i la ronda Litoral de Barcelona i a diverses carreteres de la Costa Brava [Girona]», i retencions de fins a set quilòmetres a la carretera C-58 entre Montcada i Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) i a la C-32 a Gavà (Baix Llobregat).

Respecte a la mobilitat dels vehicles, es preveu que entre les 15 hores d’aquest dimecres fins a les 15 hores de dijous surtin de l’àrea de Barcelona 525.000 vehicles, i diumenge entre les 12 hores i les 24 hores es calcula que tornin uns 295.000 vehicles.

Les vies més conflictives

Notícies relacionades

Entre les vies més conflictives de l’operació sortida d’aquest dimecres es troben la carretera A-2 a Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts (totes les localitats de la província de Barcelona), la carretera AP-7 a la Roca i Llinars del Vallès (també a la província de Barcelona) i la carretera B-23 i AP-7 a el Papiol i Martorell, entre d’altres.

Entre les vies més conflictives de l’operació tornada de diumenge es troba la carretera AP-7 a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), AP-7 a la Roca del Vallès i Llinars del Vallès (Vallès Oriental) i la C-15 a Vilanova i la Geltrú (Garraf), entre d’altres.