On Catalunya

En poc més de dues hores

Moren ofegats dos banyistes en platges de Barcelona i Badalona

En el moment de l’accident al Somorrostro, el servei de vigilància encara no era operatiu

En el cas de Badalona, els socorristes han mirat de reanimar-lo, però no hi ha hagut èxit

Playa del Somorrostro de Barcelona

Playa del Somorrostro de Barcelona / JORGE GIL

1
Es llegeix en minuts

Dos homes han mort ofegats aquest dilluns 14 de juny en platges de Barcelona i Badalona en poc més dues hores de diferència. El primer cas que s’ha fet públic és el d’un home d’uns 60 anys que ha mort a la platja del Somorrostro de Barcelona, segons ha informat Protecció Civil, que ha rebut l’avís cap a les 10.05 hores.

La platja del Somorrostro compta amb vigilància però en el moment del succés el servei encara no estava operatiu, ja que comença a les 10.30 hores.

Al lloc dels fets hi han acudit dues unitats del Servei d’Emergències Mèdiques. Aquest dilluns a la platja hi onejava la bandera verda.

Un altre mort a Badalona

Notícies relacionades

Una tragèdia similar s’ha repetit a Badalona (Barcelonès) aquest mateix dilluns al matí, tan sols un parell d’hores més tard. El cadàver d’un jove d’uns 30 anys ha aparegut flotant a la platja dels Pescadors de Badalona, on els socorristes han mirat de reanimar-lo sense èxit. Segons han informat a Efe fonts municipals, s’ha rebut un avís a les 12.30 hores que el cadàver d’una persona es trobava flotant al mar, per la qual cosa els equips de salvament han acudit i li han practicat un massatge cardíac, que no ha tingut èxit.

Les mateixes fonts han precisat que es tracta d’un jove d’uns 30 anys aproximadament. Actualment, els serveis mèdics esperen la comitiva judicial perquè autoritzi l’aixecament del cadàver i s’investiguin les causes del succés.

Temes:

Platges Ofegats