OCI SEGUR A L’AIRE LLIURE

La Maquinista omple Barcelona de color amb l’esperat festival Urban Walls

Si estàs pensant què pots fer a Barcelona, aquest festival reuneix el millor de l’art urbà nacional i internacional

Fins al 19 de juny, el centre comercial es transforma al més pur estil del barri de Wynwood de Miami, amb l’exposició d’obres a l’aire lliure i activitats d’oci complementàries

La Maquinista omple Barcelona de color amb l’esperat festival Urban Walls
4
Es llegeix en minuts

La Maquinista es vesteix de color amb Urban Walls, el festival d’art urbà més gran d’Espanya que ha inundat de color i il·lusió diferents espais a l’aire lliure del centre comercial. Amb això, La Maquinista torna a destacar per ser the place to be per als plans d’oci a la capital catalana.

Fins al pròxim 19 de juny, els carrers i tots els racons de La Maquinista es transformen, al més pur estil dels famosos Wynwood Walls de Miami, amb un cartell en què destaquen alguns dels principals noms de l’art urbà nacional i internacional, i que converteixen aquesta iniciativa gratuïta en el festival més gran d’aquestes característiques del nostre país.

Experiències segures i gratuïtes

Experiències segures i gratuïtes

A més de poder visitar les diferents obes creades especialment per a l’ocasió, Urban Walls incorpora cada divendres una agenda cultural amb activitats en directe que poden disfrutar-se en un entorn segur i a l’aire lliure (el programa complet és pot consultar aquí: www.lamaquinista.com/UrbanWalls).

Acostar-se aquests dies a La Maquinista significa, entre altres coses, disfrutar de les obres úniques creades pels referents més grans de l’art urbà i que conviden a reflexionar sobre el moment en què vivim i la recuperació de la il·lusió després d’aquests mesos marcats per les restriccions.

Una de les instal·lacions més espectaculars és la Light Lab, una sala immersiva dissenyada per tres artistes internacionals: Halfstudio, Zane Prater i Jan Barceló. Es tracta d’un punt de trobada creatiu, que uneix sinergies entre diferents llenguatges en un mateix espai i que genera una experiència única i envoltant on es barreja art i tecnologia, i que estimula la visió jugant amb la percepció de la llum i la música. Aquest espai es pot visitar de manera gratuïta previ registre a la web lamaquinista.com/urbanwalls, mantenint en tot moment els controls pertinents d’aforament.

Boa Mistura, SABEK, Twee Muizen, Zurik, Creto, Lidia Cao, Anna Taratiel, Slomo, Julián Lorenzo, Inventura Studio, Luciano Lozupone, Albert Arán, Chu-Doma, Dunja Jankovic i Alessia Innocenti completen el cartell d’Urban Walls i aporen la seva particular visió sobre el moment que vivim, marcat per la recuperació gradual de la vida social i els plans amb amics.

Dies per a esperits lliures

Dies per a esperits lliuresLa Maquinista ofereix aquests dies no només un ampli catàleg amb les millors marques de moda, sinó també una aposta gastronòmica renovada i l’acabat d’inaugurar espai de La Citi, amb el bo i millor de l’street food per completar l’Experiència Maquinista. Amb Urban Walls, el popular centre comercial rendeix homenatge a la il·lusió i l’esperança en un futur immediat en què els plans i l’oci tornen a demanar pas. En paraules de Ricardo López, gerent de La Maquinista: «Urban Walls és la nostra manera de sumar-nos a aquest ressorgir de la il·lusió, amb una aposta decidida per un art urbà que transforma per generar noves experiències».

Amb aquesta iniciativa, el centre se suma a l’agenda d’oci de Barcelona amb un programa farcit d’esdeveniments en directe que permeten disfrutar d’una experiència completa, que se suma a les compres de primeres marques i a una cuidada i renovada selecció gastronòmica. Com explica López: «Oferim un espai 100% segur, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat i control d’aforament, en el qual és possible viure experiències molt diverses i disfrutar del millor oci per acompanyar l’arribada del bon temps».

Directes de pel·lícula

Directes de pel·lículaUrban Walls inclou la intervenció sobre dues lones gegants de 7x9 m, que pengen al punt central del centre comercial, pintades per SABEK i Twee Muizen. SABEK és un dels noms més destacats de l’art urbà a Madrid, amb una obra marcada per l’experimentació, amb diferents tècniques i una al·legoria constant a la natura. Per la seva banda, Twee Muizen (format per Cris & Denís) combinin la il·lustració i les pintures amb les ‘art toys’ des del seu taller del barri de Sant Pere de Barcelona.

Zurik, Creto, Lidia Cao, Anna Taratiel i Slomo firmen altres murals repartits pel centre. I no es pot oblidar el talent emergent de Julián Lorenzo, Inventura Studio, Luciano Lozupone i Albert Arán, responsables de les obres d’uns cubs gegants que estaran repartits pel centre.

L’artista Anna Taratiel ha donat una nova vida a les icòniques M de La Maquinista, i l’artista argentí Chu-Doma i el croat Dunja Jankovic han dissenyat una obra per ser disfrutada a les altures. Finalment, l’artista xilena Alessia Innocenti és l’encarregada de donar color a les escales, amb una proposta plena de vida.

Per completar aquesta ambiciosa agenda cultural, els divendres a la tarda els assistents podran disfrutar de nombroses activitats programades, com actuacions musicals en directe i moltes més sorpreses. És recomana consultar l’agenda i la disponibilitat.

Espai renovat

Espai renovat

Notícies relacionades

Urban Walls arriba en un moment dolç per a La Maquinista, que ha finalitzat el seu projecte de renovació, gràcies al qual s’han generat noves àrees comercials, d’oferta gastronòmica i d’oci, amb un total de 19 nous establiments.

Organitzadors

OrganitzadorsL’ànima d’aquest potent festival gratuït internacional i que se celebrarà en espais a l’aire lliure és Unibail-Rodamco-Westfield, operador mundial de destinacions comercials emblemàtiques, que opera a les ciutats més dinàmiques d’Europa i els Estats Units.

Temes:

Publicitat