Actuació policial

1.200 desallotjats en festes i botellons il·legals dissabte a Barcelona

  • La Guàrdia Urbana troba prop de 600 persones de gresca a cinc locals de la capital catalana

  • Els mossos tanquen una trobada festiva de 30 persones amb alcohol, drogues i música en un bosc de Sant Feliu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nit està encara vetada i hi ha gent que mira de saltar-se com sigui les limitacions que dicta la crisi sanitària, en aquest cas en forma de toc de queda i tancament de les activitats d’oci nocturn. Dissabte a la nit a Barcelona ha demostrat que tot i que es compliqui el repte d’eludir les restriccions, no és poca la gent que ho intenta. I és una cosa que s’ha anat repetint a la ciutat.

La Guàrdia Urbana va desallotjar durant la passada nit 1.199 persones de festes il·legals celebrades en locals tancats i de botellons celebrats en carrers de la ciutat, informa Efe. Del total, 569 persones van ser identificades quan participaven en cinc festes a cinc locals de Barcelona. En botellons al carrer, han sigut 630 les persones identificades i desallotjades. 

MACBA, Born i Paral·lel

Notícies relacionades

Els botellons han sigut un fenomen habitual en aquests temps de toc de queda a Barcelona i l’habitual és que la Guàrdia Urbana topi amb grups de joves que solen posar-los en pràctica en uns quants espais concrets: l’entorn del MACBA, la rambla del Born i els jardins de les Tres Xemeneies, al Paral·lel. 

Com és de suposar, no són només els joves de Barcelona els que pugnen per tornar a la nit. Aquest mateix dissabte, els mossos van detectar activitat inusual en una zona boscosa de Sant Feliu de Llobregat. A mitjanit, els agents que van acudir al lloc van desallotjar una trentena de participants en una festa amb música, alcohol i drogues que se celebrava al bosc. Els mossos van tramitar 23 denúncies per incompliment de les restriccions sanitàries i unes sis més per tinença de droga.