De les Corts i Sarrià

Josep Bou (PP) cessa dos consellers de districte i l’assessor d’urbanisme, afí a Alejandro Fernández

Bou va denunciar que en el grup municipal hi havia una «camarilla» de gent que fa anys que és allà i que «no ha fet res més en la seva vida»

Josep Bou (PP) cessa dos consellers de districte i l’assessor d’urbanisme, afí a Alejandro Fernández
1
Es llegeix en minuts

El president del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha cessat dos consellers de districte i l’assessor d’urbanisme del grup i exregidor Eduardo Bolaños, cap de gabinet del president regional del partit, Alejandro Fernández.

Segons han explicat a Efe fonts del PP de Catalunya, Bou va convocar dimarts a l’ajuntament els dos consellers i l’assessor per anunciar-los el cessament, que serà efectiu amb data de 31 de març.

Els dos consellers de districte del PP cessats són el de les Corts, Xavi Cañigueral, i el de Sarrià-Sant Gervasi, Isaac Martín.

Per Twitter

Cañigueral, que presideix el PP del barri de les Corts, ha fet públic que el president del grup municipal, Josep Bou, li havia comunicat el seu cessament com a conseller de les Corts, a través del seu compte de Twitter.

«Han sigut uns anys apassionants en els quals m’he deixat la pell pels veïns de les Corts i pel projecte liberal, conservador i constitucionalista dels populars», ha escrit Cañigueral, que ha donat les gràcies als que han confiat en ell per exercir el càrrec fins ara.

Notícies relacionades

La setmana passada, en una entrevista a Betevé, Bou, que no està afiliat al PP, va anunciar que aquesta setmana hi hauria canvis en l’organització del partit i «baixes», però no la seva, ja que només se n’aniria si l’hi digués el president nacional del PP, Pablo Casado.

Bou, que conforma el grup municipal amb el regidor Óscar Ramírez, president del PP a Barcelona, va denunciar que en el grup municipal hi havia una «camarilla» de gent que fa anys que és allà i que «no ha fet res més en la seva vida».