TRANSPORT PÚBLIC

Barcelona modifica la ubicació de les parades del bus regular de la ronda Universitat

La mesura entrarà en vigor aquest dilluns coincidint amb la segona fase d’obres d’aquesta via

1
Es llegeix en minuts

El canvi d’ubicació de les terminals d’11 de les 15 línies de bus regulars que tenen l’inici i el final a la ronda Universitat serà efectiu a partir d’aquest dilluns, 8 de febrer, segons ha explicat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat. En concret, són les línies de Lleida-Berga-Puigcerdà, Olesa-Manresa, Castelldefels-Port Ginesta, les del Maresme que no són exprés i les del Garraf. Las aturades es traslladen a les estacions d’autobusos existents o en àmbits de menys afectació. Amb aquesta intervenció es reduiran prop del 60% de les expedicions que hi ha en aquest espai.

Notícies relacionades

Aquesta mesura és fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i l’Àrea Metropolitana i té l’objectiu de «fer més eficients les línies», oferir una millor experiència de viatge als usuaris i minimitzar l’impacte de l’estacionament d’autobusos en els àmbits centrals de la ciutat.

El moviment de parades es fa coincidint amb l’inici de la segona fase de les obres de la ronda de la Universitat, que es transforma guanyant voreres i espai verd i reduint de 4 a 2 els carrils de trànsit actuals.