11 recluses i 4 funcionaris contagiats

Confinada la presó de dones de Wad-Ras per un brot de Covid amb 15 positius

Cinc internes infectades han sigut traslladades a la infermeria de Brians 1 i sis, a la unitat Covid-19 de Puig de les Basses

Confinada la presó de dones de Wad-Ras per un brot de Covid amb 15 positius
1
Es llegeix en minuts

La presó de Wad-Ras, centre penitenciari de dones de Barcelona, ha quedat totalment confinada durant 14 dies arran del brot de Covid-19 detectat fa una setmana. Les internes s’han de quedar a les seves cel·les i no poden fer ús col·lectiu dels espais comuns del mòdul, ni la resta de la presó. El centre ha registrat un total d’11 internes i 4 professionals que han donat positiu. Aquesta setmana es faran proves PCR a tots els treballadors del centre. Salut ja ha fet les proves a totes les internes, un total de 81 dones.

Notícies relacionades

Aquest dilluns no hi ha cap interna positiva a la presó perquè s’han traslladat cinc recluses a la infermeria de Brians 1 i sis, a la unitat Covid de la presó de Puig de les Basses, a Figueres.

54 presos positius a Catalunya

El balanç actual de totes les presons catalanes és de 54 interns positius i 475 donats d’alta. Quant als professionals, hi ha 74 actualment positius i 357 donats d’alta. Dels interns positius, 12 són a la unitat Covid de Puig de les Basses; 14 a la unitat Covid de Brians 2; 2 a l’hospital penitenciari de Terrassa; un a la infermeria de la presó de Mas d’Enric; 6 a la infermeria de Brians 1; 4 a la infermeria de Lledoners; 3 en hospitals públics i 12 són al seu domicili en aplicació de l’article 86.4.

Temes:

Coronavirus