Amb auriculars

La Guàrdia Urbana de Barcelona impedeix una ‘festa silenciosa’ en un pis de l’Eixample

Els organitzadors tenien preparat un equip de so i vint auriculars perquè no se sentís la música des de l’exterior

La Guàrdia Urbana de Barcelona impedeix una ‘festa silenciosa’ en un pis de l’Eixample
1
Es llegeix en minuts

Efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona van evitar divendres a la nit la celebració d’una festa ‘silenciosa’ en una vivenda del barri de l’Eixample i van intervenir els equips de so i els nombrosos auriculars que havien d’utilitzar els assistents per evitar que la música alertés els veïns.

La festa s’havia de celebrar en un pis de la Gran Via de Barcelona i va ser avortada abans de començar, després que els veïns avisessin la Guàrdia Urbana a l’advertir que s’estaven posant equips de música a l’edifici i sospitar que s’estava muntant una festa, han informat a Efe fonts de la policia local barcelonina.

Quan els agents van accedir al pis, la festa encara no havia començat i van identificar les úniques tres persones que hi havia en aquell moment, presumptament els responsables de la seva organització.

La Guàrdia Urbana va intervenir els equips de so i una quantitat important d’auriculars, que els assistents havien d’utilitzar presumptament perquè el so de la música no els delatés.

Notícies relacionades

La vivenda on s’havia de celebrar la festa no tenia les llicències necessàries per muntar celebracions d’aquest tipus i, segons els auriculars decomissats, se sospita que havia d’acollir una vintena de persones.

Les mesures restrictives a causa de la pandèmia de la Covid-19 impedeixen l’organització de celebracions d’aquesta mena i les mesures restrictives impedeixen reunions de més de sis persones si no són convivents.