Oferta familiar

El Port Olímpic s’afegeix a la programació nadalenca

Les activitats s’ubicaran al Moll de Mestral, davant dels locals d’oci nocturn, i giraran entorn de dos eixos, ‘Conèixer el mar’ i ‘Disfrutar del mar’

zentauroepp54275473 bcn200728200054

zentauroepp54275473 bcn200728200054

1
Es llegeix en minuts

El Port Olímpic acollirà, entre l’1 i el 5 de gener, activitats familiars vinculades al mar dins de la programació nadalenca de l’Ajuntament de Barcelona. L’espai, que participa per primera vegada a la campanya nadalenca de la capital catalana, agafarà el relleu de la plaça de Catalunya com a epicentre de les activitats festives d’aquestes dates amb l’any nou.

Les activitats s’ubicaran al Moll de Mestral, davant dels locals d’oci nocturn, i giraran entorn de dos eixos, «Conèixer el mar» i «Disfrutar del mar», en la línia de reorientació que promou l’Ajuntament sobre aquest espai des que el gestiona. Les activitats «es realitzaran de manera segura i amb les mesures sanitàries pertinents», remarca el consistori en una nota de premsa, ja que s’aplicaran tots els procediments de prevenció, higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits per la pandèmia.

Entre les activitats destaquen una exposició d’escultures dinàmiques del món submarí, l’espectacle itinerant de titelles gegants ‘Kujira’, del Centre de Titelles de Lleida, amb una balena de 5 metres de llarg que es desplaça amb rodes i 3 portadors, i l’espectacle sonor 32º 49’ Latitud Sud, del percussionista Enric Monfort.

Espai públic i obert

Notícies relacionades

Segons el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, «la incorporació del Port Olímpic a les activitats nadalenques és una molt bona notícia i un senyal més de la transformació d’aquest espai que aposta per la divulgació, la promoció de l’economia blava i la gastronomia amb un port concebut com a espai públic i obert als barcelonins».

«En un any especialment complicat per les mesures sanitàries davant la pandèmia, la diversificació de l’oferta nadalenca ens permet arribar a tots els barris amb totes les garanties sense renunciar a la celebració d’un dels moments més especials de l’any», ha destacat Collboni sobre el nou model de campanya de Nadal que l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa aquest any. Amb el comissari artístic Oriol Martí Sambola, s’ha apostat per estendre les activitats nadalenques a tota ciutat, especialment al centre, i incorporar nous espais emblemàtics, com el Port Olímpic.