OPERACIÓ DELS MOSSOS

Desmantellat un narcopís convertit en búnquer a Barcelona

L'immoble, que venia droga les 24 hores del dia, tenia una triple porta de ferro i un sofisticat sistema de defensa

bunquer / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han desmantellat a Barcelona un pis destinat a la venda de drogues les 24 hores del dia, que estava totalment blindat contra la policia, dissenyat com un búnquer amb un sofisticat sistema de defensa i amb una triple porta de ferro. L’encarregat d’aquesta activitat il·lícita va ser detingut i ja ha ingressat a la presó.

Segons explica la policia autonòmica en un comunicat, en l’operació en aquest pis del districte de Sants-Montjuïc es van decomissar 205 paquets de cocaïna valorats en 6.900 euros en el mercat il·lícit, i es va localitzar una plantació de marihuana en un immoble veí, amb 271 plantes.

L’operació policial va tenir lloc el matí del 23 de novembre, fruit d’una investigació de la comissaria d’aquest districte barceloní.

Quatre mesos d’investigació

Les investigacions van començar a finals de juliol d’aquest any, davant les sospites que hi havia possibles punts de venda de substàncies estupefaents a la zona.

Fruit del treball policial, es va detectar l’esmentat pis on es venia droga les 24 hores del dia, un immoble en què no vivia ningú i que només era utilitzat per portar a terme aquesta activitat il·lícita per la persona detinguda, que atenia els usuaris qualsevol dia de la setmana a qualsevol hora.

Doble sistema de reixes de ferro

Segons els Mossos, el pis estava dissenyat com un autèntic búnquer per dificultar qualsevol mena d’acció policial, de manera que l’entrada principal era una triple porta de ferro reforçada i clavada als laterals de les parets.

Notícies relacionades

A més, les finestres i els balcons comptaven amb un doble sistema de reixes de ferro fixes i reforçades amb una construcció de ferros creuats com si fos una gàbia.

El detingut va passar a disposició judicial dijous passat, i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.