costen 29,95 euros

La Cambra obre al centre comercial Glòries un punt de tests de Covid ràpids

El resultat de les proves s'obté entre 15 i 30 minuts després de realitzar-se el test, que ha de ser sol·licitat a través de cita prèvia

glories-per-ingstar / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les instal·lacions del centre comercial Glòries de Barcelona acullen des d’aquest dimecres al matí una carpa per a la realització de proves d’antígens als ciutadans, que hauran de pagar 29,95 euros pel test després de sol·licitar una cita prèvia.

Les proves han començat a les 9.00 hores del matí i es realitzaran fins aquest divendres, expliquen els gerents del centre comercial, que s’han afegit a la campanya en favor dels tests de Covid-19 massius que promou la Cambra de Comerç per mirar de frenar la pandèmia.

Totes les proves seran realitzades per personal mèdic i els resultats tindran set dies de validesa, segons els impulsors d’aquesta iniciativa. L’horari que han fixat per fer els tests és de nou del matí a cinc de la tarda de manera ininterrompuda i la cita pot sol·licitar-se a través de la pàgina ja.cat/testCovid.

Notícies relacionades

El resultat dels tests s’obté entre 15 i 30 minuts després de realitzar-se la prova, afegeixen.

 El centre comercial Glòries es converteix així en el tercer punt per a la realització de tests Covid-19 ràpids impulsat per la Cambra de Comerç. Els altres dos són la Llotja de Mar i el recinte de Can Muntanyola de Granollers (Vallès Oriental).