FESTES DE BARCELONA

Cercador: programa d'actes de la Mercè i PDF, dia a dia

Consulteu l'agenda de concerts, espectacles de teatre i altres activitats que intentaran donar color a Barcelona malgrat la pandèmia de coronavirus

agenda merce

agenda merce

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Mercè serà una festa per molt greu que li sàpiga al coronavirus. L’Ajuntament de Barcelona ha redissenyat aquest any la celebració per adaptar-la a la Covid i evitar en la mesura possible qualsevol contagi.

Notícies relacionades

Sense comptar el piromusical més descentralitzat de la història (els focs es llançaran des de quatre punts de la ciutat perquè puguin veure’s des de tots els balcons) ni la jornada de portes obertes en alguns dels grans centres culturals de la ciutat, els actes es distribuiran per tota la ciutat més que mai, acolorint un total de 36 espais diferents, que acolliran espectacles de petit format per als quals cal reservar entrada. A la web oficial de la Mercè i el 010 s’hi pot trobar tota la informació.

Per a la majoria dels actes l’aforament ja està complet, tot i que sempre hi ha algun buit en les desenes d’ofertes que engalanaran la ciutat especialment aquest dijous, dissabte i diumenge. 

Temes:

Festes La Mercè