PROVA DIFERENT

Barcelona dona el tret de sortida a una Cursa de la Mercè «històrica»

El procés organitzatiu per poder assegurar que la carrera tingués lloc amb garanties sanitàries ha sigut «complex», afirma David Escudé, regidor d'Esports

merce / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

Aquest dissabte el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha donat el tret de sortida a la 42 Cursa de la Mercè de Barcelona, en el marc de La Mercè 2020, i ha afirmat que es tracta d’una ocasió «històrica» ateses les actuals circumstàncies derivades de la crisi del coronavirus. «No recordo, després que comencés la pandèmia, cap ciutat a nivell internacional que considerés la possibilitat de poder fer una cursa diferent», ha afirmat en declaracions a Europa Press.

Notícies relacionades

Tot i que ha dit que el procés organitzatiu per poder assegurar que la carrera es dugui a terme amb garanties sanitàries ha sigut «complex», ha aplaudit que Barcelona continuï celebrant la seva patrona malgrat les actuals circumstàncies derivades de la pandèmia.

«Era imprescindible que els corredors també complissin amb la seva part, que era fer cas de les recomanacions que des de l’organització els hem estat donant des que han anat recollint el dorsal». I ha posat en relleu la tasca dels voluntaris i corredors: «Estaven conscienciats que avui era una jornada important i que ens estaven mirant moltes ciutats de tot el món per veure com era una altra manera de fer carreres, i Barcelona ha sigut la primera», ha dit.

Temes:

Festes