A Santa Coloma de Gramenet

Tres joves assalten una àvia i la càmera del metro els enxampa amb la tele robada

L'únic adult, de 21 anys, ha ingressat a presó per un robatori amb violència que van cometre a punta de navalla

En el cop van participar dos menors, un d'ells va entrar a la casa i l'altra es va quedar al carrer fent tasques de vigilància

whatsapp-image-2020-08-30-at-101230

whatsapp-image-2020-08-30-at-101230

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres passat els Mossos van arrestar tres joves per assaltar violentament el domicili d’una àvia de Santa Coloma de Gramenet. Els fets van tenir lloc a les 7.30 hores del matí, quan dos d’ells van entrar el pis de la dona i, a punta de navalla, li van robar el que van trobar: dos rellotges, joies, targetes bancàries, documentació i un televisor de 49 polzades. També es van emportar una guardiola amb monedes que la víctima tenia per als seus nets. 

El grup l’integraven un adult i dos de menors d’edat. Els dos homes van ser els qui van cometre l’assalt violent i la noia es va quedar a l’entrada fent tasques de vigilància. El major d’edat ha ingressat en presó preventiva per aquests fets. El menor que va entrar al domicili va passar a disposició de la fiscalia i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Les càmeres del metro que van agafar per fugir del lloc mostren la imatge de l’adult, de 21 anys i de nacionalitat espanyola, carregant amb el televisor per l’andana del tren subterrani. 

Notícies relacionades

Els tres van ser localitzats hores més tard a la mateixa població, Santa Coloma, per agents de paisà els Mossos que comptaven amb una descripció dels sospitosos. Poc abans de l’assalt al domicili de l’àvia un taxista també havia denunciat un robatori violent. La descripció que havia facilitat coincidia amb la d’aquests tres joves. La noia sí que haurà de respondre per aquest últim delicte. 

Quan van ser abordats i registrats pels agents de paisà, els tres sospitosos portaven a sobre 600 euros, la mateixa quantitat que van sostreure a la dona.