ORGANITZACIÓ CRIMINAL

Deu detinguts en una operació antidroga amb epicentre a Badalona

Els registres també s'han realitzat a Lliçà de Vall i s'han intervingut armes de foc

En una altra operació, la policia ha desmantellat un campament il·legal a Badalona

3cb55c42-7c00-4160-a94c-3d15dafe36c0-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres deu persones a Badalona i Lliçà de Vall (Barcelona) en el marc d’un dispositiu contra el tràfic de drogues. La majoria de detencions han sigut a Badalona, segons ha explicat la policia a Europa Press.

Els agents han intervingut drogues, diners, vehicles i armes de foc, i s’investiga els detinguts pels delictes de pertinença a organització criminal i tràfic de drogues.

Assentament il·legal a Montigalà

D’altra banda, agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i de la Policia Nacional han desallotjat aquest divendres un assentament il·legal situat al barri de Montigalà que generava «problemes de convivència i seguretat» amb els veïns, segons ha informat l’Ajuntament de la ciutat.

Notícies relacionades

Després de realitzar un seguiment durant diversos dies a les persones que vivien en aquest assentament il·legal, la policia va identificar les persones que formaven part d’aquesta comunitat i va constatar que una d’elles tenia nombrosos antecedents penals per furt i una petició judicial de presentar-se davant el jutge, i que una altra de les persones tenia una proposta d’expulsió del país, per la qual cosa s’ha procedit a desmantellar la zona.

A disposició judicial

La persona sobre qui pesa la petició de la justícia ha sigut posada a disposició judicial i la que ha d’afrontar la proposta d’expulsió ha quedat en llibertat.