FINS A 31.000 BENEFICIARIS

Barcelona repartirà amb Càritas i la Creu Roja 500.000 € en targetes moneder

Les persones que rebin l'ajuda podran comprar aliments i productes higiènics

-FOTODELDÍA- GRAFCAT6478. BARCELONA (ESPAÑA), 13/05/2020.-Aspecto del comedor social, Reina de la Paz en el barrio del Raval este miércoles en Barcelona, sexagésimo día del estado de alarma decretado por el gobierno debido a la crisis del coronavirus. EFE/ Marta Pérez

-FOTODELDÍA- GRAFCAT6478. BARCELONA (ESPAÑA), 13/05/2020.-Aspecto del comedor social, Reina de la Paz en el barrio del Raval este miércoles en Barcelona, sexagésimo día del estado de alarma decretado por el gobierno debido a la crisis del coronavirus. EFE/ Marta Pérez / Marta Pérez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Ajuntament de Barcelona ha subscrit un conveni amb Creu Roja i Càritas perquè aquestes dues entitats reparteixin targetes moneder ‘Barcelona solidària’, que permeten comprar aliments i productes higiènics, per un valor de mig milió d’euros.

Notícies relacionades

L’objectiu és ampliar en unes 2.000, fins a 31.000, aquestes targetes, que fins ara només distribuïen els serveis socials municipals, perquè milers de persones necessitades que tenen la possibilitat de cuinar a les seves llars no hagin de recórrer a l’ajuda alimentària directa.

Des que va començar la pandèmia del coronavirus, a Barcelona s’ha triplicat la demanda d’ajuda alimentària als serveis socials municipals i també a les entitats socials, i la previsió és que vagi a més en els pròxims mesos per la crisi econòmica.