31 d’oct 2020

Anar al contingut

L'operatiu policial al Raval de Barcelona acaba amb tres detinguts

Els agents identifiquen un total de 54 persones, de les quals 17 són denunciades per infraccions relacionades amb el decret d'estat d'alarma

Europa Press

L'operatiu policial al Raval de Barcelona acaba amb tres detinguts

JOAN CORTADELLAS

L’operatiu policial desplegat aquest divendres al barri del Raval de Barcelona ha acabat amb tres persones detingudes en aplicació de la llei d’estrangeria al no tenir permís de residència en vigor.

Fonts de la Policia Nacional han explicat que tots tres han quedat en llibertat després d’incoar el procediment d’expulsió, que preveuen que s’aprovi i serà vigent durant sis mesos.

En llibertat perquè el CIE està tancat

El procediment habitual en aquests casos és traslladar ek migrant al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) fins a deportar-lo, però en aquesta ocasió han quedat en llibertat perquè el CIE de Barcelona està tancat per la pandèmia de coronavirus.

L’operatiu policial ha començat cap a les 10.30 hores d’aquest divendres i s’ha allargat fins a les 13.30 hores, i han participat efectius de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona a més de la Policia Nacional.

Els agents han identificat un total de 54 persones, i 17 han sigut denunciades per infraccions relacionades amb el decret d’estat d’alarma.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions