Tres mossos salven la vida a una nounada que s'asfixiava a Barcelona

El pare ha sortit desesperat el carrer amb el nadó d'un mes de vida i s'ha creuat amb els tres motoristes

Els agents li han practicat maniobres perquè expulsés la mucositat i l'han traslladada a un CAP de Sants

whatsapp-image-2020-04-06-at-164047

whatsapp-image-2020-04-06-at-164047

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Tres agents dels Mossos d’Esquadra, de la unitat GRSC, han salvat la vida a un nena d’un mes de vida amb símptomes d’asfíxia i l’han traslladat sana i estàlvia a un ambulatori del barri de Sants de Barcelona perquè es recuperés, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO.

Els fets han passat aquest dilluns al migdia al carrer de Segura del barri de Sants. El pare ha sortit al carrer desesperat perquè la petita no respirava i s’ha creuat casualment amb els tres agents.

Notícies relacionades

El Diane, el pare, un ciutadà natural de Guinea, estava molt nerviós i els ha entregat la Seynabou, la nounada, que no respirava a causa d’un tap de mocs i presentava símptomes d’asfíxia. Els agents han posat el nadó en posició de seguretat i han iniciat maniobres per evitar la seva asfíxia i li han tret part del tap. Com que no es recuperava, l’han traslladat d’urgència al CAP pròxim, allà, les metges de pediatria han pogut estabilitzar-la. 

Els tres agents, el pare i la nounada.

El pare, la filla i els agents, amb mascareta de protecció pel Covid-19, han posat en una fotografia conjunta a l’ambulatori per recordar el dia en què la petita ha tornat a néixer, en plena pandèmia mundial pel coronavirus.