al districte de Collblanc-Torrassa

Tres detinguts al desmantellar un narcopís a l'Hospitalet

La vivenda disposava de dues habitacions especialment habilitades per al consum de les drogues que se subministraven allà mateix

narcopis-hospitalet / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat han desmantellat un punt de venda de cocaïna en un pis ocupat en aquesta ciutat, al districte de Collblanc-Torrassa, i hi han detingut tres homes, un dels quals ha ingressat a presó.

En un comunicat de premsa, la policia catalana ha explicat aquest dimarts que els tres arrestats, d’entre 29 i 38 anys, van ser detinguts el 27 i 28 de febrer, dos dels quals, per un delicte de tràfic de drogues, i l’altre, per una ordre de detenció en vigor. Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó per a un d’ells i llibertat amb càrrecs per als altres dos.

A l’entrada i registre del domicili investigat els agents van localitzar diverses dosis de cocaïna preparades per a la distribució, més de 4.000 euros en efectiu i estris per a la preparació i consum de les dosis. El narcopís disposava de dues habitacions especialment habilitades per al consum de les drogues que se subministraven allà mateix.

La investigació va arrencar el mes de setembre passat, quan la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet va rebre queixes de veïns per les molèsties provocades per un pis ocupat d’on entraven i sortien contínuament persones toxicòmanes.

Els agents van descobrir que un home resident al municipi i amb antecedents anteriors per tràfic de drogues estava dirigint l’activitat il·lícita a l’interior de la vivenda i que, com a mínim, un segon home col·laborava amb aquest en el tràfic de cocaïna amb base al pis.

Notícies relacionades

Els investigadors també van detectar que alguns delictes produïts a prop de l’edifici investigat, com robatoris a l’interior de vehicles, podien estar relacionats amb toxicòmans que cometien els robatoris per obtenir objectes amb què pagar la droga.

Els cossos policials de l’Hospitalet han posat especial atenció en el fenomen dels narcopisos, per impedir que s’estableixin a la ciutat.