OPERACIÓ CONTRA ELS FURTS

Detinguts 39 carteristes i 24 lladres en només tres dies a Barcelona

Els districtes amb més detencions van ser Ciutat Vella, amb 21 furts i nou robatoris violents, i l'Eixample, amb 10 furts i quatre robatoris violents

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra i els agents de la Guàrdia Urbana han detingut en només tres dies 39 carteristes i 24 lladres a Barcelona, concretament entre el set i el nou de febrer.

En un comunicat, la policia de la Generalitat assegura que els detinguts sempre seguien el mateix ‘modus operandi’, amb els carteristes actuant en zones amb molta afluència i els lladres fent robatoris violents en carrers o comerços, i agraeixen la col·laboració ciutadana, «clau» en les detencions.

L’escrit també remarca que les actuacions policials van ser «molt ràpides», detenint els presumptes autors immediatament, cosa que va permetre recuperar «en la majoria de casos» els objectes sostrets i fins i tot impedir-ne el robatori en algunes ocasions.

Notícies relacionades

En xifres, els cossos de seguretat van detenir un total de 39 carteristes i 24 lladres, 17 dels quals per robatori violent a la via pública i els altres set en establiments comercials, durant el cap de setmana passat a Barcelona.

Els districtes amb més detencions van ser Ciutat Vella, amb 21 furts i nou robatoris violents, i l’Eixample, amb 10 furts i quatre robatoris violents, mentre que la resta de districtes acumulen les altres detencions realitzades en només 72 hores. 

Temes:

Carteristes