Multireincident

Presó per a un estirabosses de Barcelona que actuava amb motos robades

El delinqüent acumulava un total de 31 antecedents

zentauroepp51342705 16 08 2019 detenci n practicada por mossos d esquadra en una191219194426

zentauroepp51342705 16 08 2019 detenci n practicada por mossos d esquadra en una191219194426 / MOSSOS D ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos de la comissaria de Sants-Montjuïc han detingut un lladre multireincident, que acumula més d’una trentena d’antecedents policials, com a presumpte autor de dos robatoris violents comesos des d’una motocicleta robada.

Els fets van tenir lloc diumenge 5 de gener, quan els agents van observar a l’avinguda del Paral·lel el conductor d’una motocicleta que feia diferents avançaments de vehicles pel carril habilitat als autobusos. Els mossos van poder constatar que la motocicleta constava com a sostreta i, per aquesta raó, van iniciar un seguiment discret.

Forta resistència

El conductor de la motocicleta va disminuir la marxa i va estacionar el vehicle en una zona d’aparcaments de motos. Ràpidament, els agents s’hi van acostar i es van acreditar com a policies. L’home va intentar engegar la moto però els agents ho van evitar i el van reduir mentre aquest els donava cops de puny i puntades de peu.

Notícies relacionades

Finalment, els agents el van poder reduir i detenir. En el registre a la motocicleta, es van localitzar dues bosses negres amagades al seient que van resultar ser de dues dones que acabaven de patir, en poques hores de diferència, dues estrebades des de la motocicleta.

El detingut acumula un total de 31 antecedents policials, una vintena dels quals són estrebades comeses des de motocicletes robades. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a la presó.