concurs

El carrer del Progrés guanya el primer premi al més ben decorat de les festes de Gràcia 2019

El carrer del Progrés guanya el primer premi al més ben decorat de les festes de Gràcia 2019
Es llegeix en minuts

Natàlia Farré

El carrer del Progrés ha aconseguit aquest dissabte el primer premi al més ben decorat de les festes de Gràcia del 2019. Dels 24 que han concursat en aquesta edició (la més nombrosa des de l’any 2001), el jurat ha decidit atorgar el guardó més gran a aquesta via, inspirada en aquesta ocasió al món de Harry Potter,  per això el títol de ‘Harry Progrés i els 80 guarnits’.

En segon lloc ha quedat el carrer de Mozart, que estava dedicada a ‘La biblioteca cinc minuts després de la mitjanit’, mentre que el tercer lloc ha recaigut a la Travessia de Sant Antoni, el motiu ornamental del qual girava entorn de ‘La Ruta de la Travesseda’, que està ambientada en la ruta de la seda.

Et pot interesar

En quart lloc ha quedat el carrer de la Fraternitat de Baix, amb ‘Halloween’, i en cinquè, Joan Blanques de Baix de Tot, amb ‘Emociona’t amb JBdBdT’.

El premi al carrer més bonic i Gràcia és un dels punts més forts d’unes festes que preveuen acollir uns dos milions de visitants durant els set dies de celebració, que finalitzen a mitjans de la setmana que ve.

Temes:

Festes