02 jul 2020

Anar al contingut

MÉS DELICTES

Batlle nega discrepàncies amb Colau per la seguretat de Barcelona

El tinent d'alcalde va admetre «una crisi de seguretat» i l'alcaldessa parla de «fets puntuals»

Efe

Batlle nega discrepàncies amb Colau per la seguretat de Barcelona

Elisenda Rosanas

El tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, que fa uns dies va dir que Barcelona viu “una crisi de seguretat”, ha negat aquest dissabte que existeixin diferents percepcions sobre l’estat la seguretat a la capital catalana amb l’alcaldessa, Ada Colau, que veu els últims apunyalaments com “fets puntuals”.

“Tots hem dit el mateix”, ha defensat Batlle en declaracions als mitjans, i ha visitat els carrers del barri barceloní de Gràcia, que celebra la seva Festa Major, al costat del secretari general del seu partit, Units per Avançar, Ramon Espadaler.

El tinent d’alcalde ha dit que tots estan d’acord en què “hi ha un problema de seguretat” tot i que hi hagi “matisos” en les declaracions de cada un, diferències que ha evitat concretar.

“Hi ha un problema de seguretat i a partir d’aquí adjectiveu-ho com vulgueu”, ha afegit els periodistes.

Batlle, que ha dit haver coincidit en l’acte d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A amb la cúpula policial catalana, ha volgut posar de relleu “l’extraordinària cooperació” amb què treballen els diferents cossos de seguretat a Barcelona.

L’alcaldessa, Ada Colau, va afirmar aquest divendres que els apunyalaments que s’han produït en els últims dies a la capital catalana “preocupen” el consistori municipal però que es tracta de “fets puntuals”.

Colau va explicar que Barcelona és una ciutat que afronta els mateixos problemes d’inseguretat que qualsevol altra gran ciutat, i va rebutjar pronunciar-se sobre si estava d’acord o no amb Batlle, que va declarar recentment que a Barcelona hi ha una “crisi de seguretat”.