CARRER DE TAMARIT

Assalt a una turista a l'Eixample de Barcelona amb la clau 'mata lleó'

La víctima va perdre el coneixement després que un lladre l'assaltés per darrere i li passés el braç pel coll

Els delinqüents van fugir després de sostreure la bossa, diners, documentació i el mòbil de la dona

Gravació que mostra un atracament del ’mata lleó’ al metro de Madrid.  / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Una turista ha patit la matinada d’aquest divendres un robatori violent a l’Eixample de Barcelona després de ser immobilitzada amb la clau 'mata lleó', que consisteix que l’agressor passi el braç pel coll de la víctima i pressiona l’artèria caròtide. Els delinqüents van fugir després de desvalisar la dona.

Els fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la matinada al carrer de Tamarit. Els lladres van assaltar la dona per darrere i la van agafar pel coll. La pressió va fer que la víctima perdés el coneixement. Els delinqüents li van sostreure la bossa, amb la documentació, diners en metàl·lic i el telèfon mòbil.

Notícies relacionades

Quan els Mossos d’Esquadra van anar al lloc, la turista ja s’havia recuperat, per la qual cosa no va requerir l’assistència de l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també s’havia presentat al punt del succés. La policia busca els autors.

La tècnica del 'mata lleó' està sent cada vegada més utilitzades per bandes de lladres a grans ciutats espanyoles, com Barcelona, Madrid i Saragossa.