a la rambla de barcelona

Un client enutjat causa un incendi en una oficina bancària amb dues bateries de patinet elèctric

L'home ha resultat ferit com a conseqüència de les flames que ell mateix ha provocat

banco-quemado-again / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Un client d’una oficina del Banc Santander situada al número 126 de la Rambla de Barcelona ha resultat ferit aquest dijous com a conseqüència de l’incendi que ell mateix ha provocat a l’entrada de l’entitat amb unes bateries de patinet elèctric.

Segons fonts de la investigació, l’home va tenir un problema amb el banc aquest dimecres i s’ha presentat molt aïrat aquest matí a l’oficina abans de l’hora d’obertura. Al no poder obrir les portes ha provocat una deflagració amb les bateries (el funcionament de les quals coneix per la seva professió) que ha causat danys a l’edifici. 

Sis dotacions dels Bombers de Barcelona han hagut d’actuar en l’extinció del foc i després han airejat l’espai, segons fonts municipals. La Guàrdia Urbana ha tallat durant uns minuts la circulació del lateral de la Rambla en direcció muntanya per facilitar les tasques dels Bombers. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l’avís a les 8.59 hores per atendre el ferit, que ha sigut traslladat a l’Hospital del Mar.

Notícies relacionades

El treballador d’un hotel pròxim, equipat amb dos extintors, ha sigut qui ha reduït la intensitat de les flames per aconseguir que poguessin sortir els tres treballadors de l’oficina bancària que en aquell instant es trobaven a l’interior. 

El detingut per causar el foc, quan han pres les flames, en lloc de sortir al carrer s’ha quedat dins, entre la porta exterior i la d’accés a l’oficina. Un testimoni explica que s’ha posat a colpejar la porta interior, però els treballadors s’han negat a obrir-li. Finalment, ferit, ha sortit pel seu propi peu al carrer. Els empleats de l’entitat han hagut d’esperar que arribés el treballador de l’hotel amb els extintors.