A la Gran Via

Detingut un cambrer per la violació d'una jove en un bar de Barcelona

Pel que sembla, l'home s'hauria aprofitat de l'estat etílic de la víctima, que es trobava al bany

Els Mossos van arrestar el sospitós a les 4.00 hores de la matinada i la dona va ser traslladeu a un centre hospitalari

detencion / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada, a les 4.00 hores, el cambrer del bar Desván de Barcelona per la presumpta violació d’una jove aprofitant que aquesta es trobava beguda, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO.

La víctima es trobava amb unes amigues en aquest local del barri de l’Eixample, ubicat a la Gran Via de les Corts Catalanes, on havien anat a sopar. De matinada, la dona es va aixecar per anar al bany i va perdre una mica l’equilibri. Suposadament, l’agressió sexual va tenir lloc després d’aquest incident. El cambrer l’hauria seguit fins al lavabo i s’hauria valgut de l’estat en què es trobava per violar-la.   

La veu d’alarma la van donar les amigues de la víctima, que es van adonar del que havia passat i van trucar al telèfon d’Emergències 112 per denunciar l’agressió sexual comesa a l’urinari del local. El bar es troba molt a prop de la comissària de la plaça d’Espanya, cosa que va permetre que en pocs minuts diversos cotxes patrulla de la policia catalana envoltessin el local. 

lugar-violacion / periodico

Notícies relacionades

El 112 va enviar al lloc una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a aquest encreuament del carrer de Rocafort amb la Gran Via. Els treballadors van traslladar la dona a un centre hospitalari. 

Els Mossos van interrogar al denunciat, que va reconèixer haver tingut relacions sexuals amb la jove, però va assegurar que aquestes havien sigut consentides i no per la força. Els agents van acabar arrestant-lo cap a les 4.00 hores, tal com ha captat el vídeo que un testimoni ha cedit a aquest diari. 

Temes:

Violacions