Un conductor sota els efectes de les drogues provoca almenys tres xocs amb 6 ferits a l'Eixample

El detingut, que ha donat positiu en opiacis, s'ha saltat diversos semàfors al carrer d'Urgell

zentauroepp49055834 urgell190713201654

zentauroepp49055834 urgell190713201654 / Nazaret Romero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un conductor que ha donat positiu en consum d’opiacis ha sigut detingut per la Guàrdia Urbana aquesta tarda després de causar almenys tres accidents amb un saldo de sis ferits, un d’ells amb pronòstic reservat, a l’Eixample.

Els fets han tingut lloc cap a les sis de la tarda al carrerd’Urgell, segons han anat relatant diversos testimonis a través de les xarxes socials. El conductor hauria discutit amb un motorista, amb el qual ha col·lidit a prop de Consell de Cent i després ha continuat la marxa amb el seu tot terreny metal·litzat, saltant-se semàfors fins al carrer València. En aquests gairebé 300 metres ha xocat almenys amb dos cotxes més.

Notícies relacionades

La policia l’ha detingut en aquest punt, on li ha realitzat el test d’alcoholèmia i el de drogues, que han donat negatiu i positiu, respectivament. 

Dues ambulàncies han acudit a la zona per assistir els ferits, entre els quals hi ha una de menor de 10 anys, que han sigut hospitalitzats. Segons avança el canal 3/24, el més greu és el motorista, amb pronòstic reservat.