Va fugir

Identificat el conductor de l'atropellament de la nit de Cap d'Any a la Diagonal de Barcelona

La Guàrdia Urbana ha localitzat l'automobilista que va fugir, un jove francès

d9vvatcw4aegfby

d9vvatcw4aegfby

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat el conductor del vehicle que la passada nit de Cap d’Any va atropellar un vianant a l’avinguda de la Diagonal, al costat de la Rambla de Catalunya, i posteriorment va fugir. Es tracta d’un jove francès. La víctima va ser un jove de 25 anys que va ingressar a l’Hospital Clínic en estat crític i evoluciona favorablement. Va rebre l’alta gairebé dos mesos després, a finals de febrer. L’automòbil del sinistre estava ocupat per dues parelles.

Notícies relacionades

L’únic que es coneixia, segons van explicar testimonis del sinistre, és que el vehicle es va pujar a sobre de la vorera fins a la Rambla de Catalunya, per on va descendir uns 300 metres pel passeig central (per als vianants) fins al carrer de Rosselló. Aquest dimarts la policia municipal ha donat els detalls després d’una llarga investigació.

La Guàrdia Urbana va demanar la col·laboració ciutadana per localitzar el conductor, ja que tot i que la càmera de seguretat d’un edifici va gravar el vehicle no es va poder distingir la matrícula: