la batalla de barcelona

Barcelona en Comú denuncia l'aparició d'uns pamflets contra la investidura de Colau

Els comuns lamenten que "no es respectin els processos democràtics interns"

zentauroepp48628323 folleto190614142356

zentauroepp48628323 folleto190614142356

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Barcelona en Comú ha denunciat aquest divendres a Twitter l’aparició de "milers de pamflets" repartits per la capital catalana contraris a la investidura d’Ada Colau com a alcaldessa. Els comuns han lamentat en un tuit que no "es respectin els processos democràtics interns", amb referència a la consulta a les bases en la qual es pregunta a la militància si prefereixen un pacte amb ERC, amb Maragall d’alcalde, o un acord amb el PSC, amb Colau d’alcaldessa. 

El pamflet, que no està firmat per cap associació, l’encapçala una pregunta: "¿Volem un govern per al progrés o per al poder?". El progrés està representat per una foto en color d’Ernest Maragall i el poder, en una imatge en blanc i negre, pel trio Colau-Valls-Collboni.

Notícies relacionades

El pamflet incorpora un text que diu: "El 26 de maig votem un govern per impulsar polítiques socials i progressistes. No votem Valls, no votem el 155. Els vots de Valls no seran gratuïts. ¿Volem estar a les seves mans? Barcelona necessita un govern valent que planti cara als oligopolis. ¿Això ho podríem fer amb el PSC i els vots de Valls? No volem que Valls governi Barcelona a l’ombra. ¿Colau, alcaldessa a qualsevol preu?"

I finalitza amb el ‘hashtag’ #ConVallsNo.