Ensurt per un fals incendi

Una fumarada per les brases d'un restaurant alarma a la Dreta de l'Eixample

Els bombers hi despleguen diverses dotacions i fins i tot aixequen l'escala a la recerca d'un foc inexistent

zentauroepp48342213 bomberos190526205221

zentauroepp48342213 bomberos190526205221

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Una fumarada causada per un restaurant de carn a la brasa ha disparat l’alarma d’incendi a l’Eixample i ha provocat el desplaçament d’un comboi sencer de vehicles de Bombers de Barcelona, les dotacions del qual han desplegat les mànegues i un camió escala, que ha portat diversos bombers fins a la part superior de l’edifici a la recerca d’un foc que ha resultat inexistent.

Notícies relacionades

L’incident s’ha produït a les 20.30 hores al nou restaurant Fat Barbies, al carrer de Bailèn, 83, entre Aragó i Consell de Cent. Finalment, davant l’absència d’un foc real, els bombers s’han retirat cap a les 20.45 hores. El cap de guàrdia ha explicat a aquest diari que la fumarada procedia de les cuines del restaurant, especialitzat en costelles a la barbacoa, com anuncien a la façana.

"Els hem demanat que afluixin una mica perquè estaven generant molt fum i alarma entre els veïns", ha indicat el responsable del servei d’extinció municipal. Pel que sembla, el problema no era que no funcionés bé l’extracció de fums. “Jo crec que funciona massa bé, i per això sortia tant fum i se sentia l’olor del menjar al carrer”, ha afegit.

Temes:

Bombers Incendis