LA LLUITA PER L'ALCALDIA DE BARCELONA

Així s'ha fet la foto de la portada d'EL PERIÓDICO del 26-M

Els alcaldables per Barcelona han acudit amb bicicleta a la cita amb les càmeres del diari

alcaldablesfoto / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

EL PERIÓDICO ja té preparada la que serà la seva foto de portada per a l’edició d’aquest diumenge 26-M, jornadad’eleccions municipals i europees. Com és habitual al diari quan hi ha convocatòries electorals, s’ha citat els principals candidats, en aquest cas alsalcaldables per Barcelona, per posar tots junts i protagonitzar aquesta imatge de portada. Aquesta és la crònica de com s’ha fet la foto de portada.

Els candidats a l’alcaldia per Barcelona –Ada Colau, Ernest Maragall, Jaume Collboni, Elsa Artadi, Manuel Valls, Josep Bou i Anna Saliente– estaven citats a les 09.30 hores a l’espigó situat davant la base nàutica de la Mar Bella. Tots han sigut súper puntuals. Allà els esperaven el cap de fotografia d’EL PERIÓDICO Julio Carbó i el fotògraf Ferran Nadeu amb bicicletes de Bicing per a tots ells. El repte: pujar a les bicis i pedalar fins al punt exacte on s’anava a fer la fotografia.

Notícies relacionades

Ha sigut el moment de veure l’estil dels candidats al volant de les bicis. A les alcaldables (Colau, Artadi i Saliente) se les ha vist més soltes i relaxades que als seus rivals homes. Entre aquests, els que semblaven més còmodes pedalant han sigut Valls i Collboni. A Maragall li ha costat arrencar, però quan ha agafat el truc ha posat la directa. El mateix li ha passat a Josep Bou.

Cadascú al seu estil, i en un ambient relaxat, tots els alcaldables s’han situat en el punt que els han indicat Carbó i Nadeu per fer les fotografies. Acostumats a les càmeres, la sessió ha transcorregut de manera fàcil i ràpida i els candidats han pogut marxar a continuar amb la seva jornada de reflexió abans de la transcendental cita amb les urnes d’aquest diumenge.