EL 'RUM-RUM' DEL 2019

Colau dona a conèixer la seva nova rumba electoral, 'Filla del Guinardó'

Nacho Vegas, Miqui Puig i Andrea Motis participen al vídeo, que repassa la trajectòria de l'alcaldable de Barcelona en Comú

zentauroepp48159270 captura de pantalla del video filla del guinard    rumba per190515132218

zentauroepp48159270 captura de pantalla del video filla del guinard rumba per190515132218

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ada Colau té una llista de cançons considerable. Del rum-rum de la campanya del 2015, una rumba en la qual l’alcaldessa de Barcelona actuava fins on li arribava la veu, al reggaeton que fa poc li van preparar alguns artistes. Des d’aquest dimecres compta amb una segona rumba, donada a conèixer per Barcelona en Comú.

Es titula 'Filla del Guinardó' i hi han participat, entre d’altres, el cantautor Nacho Vegas, el que va ser cantant de Los Sencillos Miqui Puig, Andrea Motis, DeCarmela i Marinah. La cançó repassa la trajectòria de Colau, des del seu activisme a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca fins a l’alcaldia. La retrata com una "xarnega" de família humil, com la representant de les classes populars, vencedora davant del poder econòmic.

Posar música a la campanya

Notícies relacionades

Preguntada per la cançó, la candidata l’ha defensat com una forma d’apostar per la música i el sentit de l’humor en temps de tensió política: "Volem posar música i poesia no només a la campanya, sinó a la política general. Ens falta música, alegria i també sentit de l’humor." 

El vídeo, que recull imatges de la trajectòria de Colau, ha sigut difós per Barcelona en Comú en un missatge a la xarxa social Twitter: