A Molins de Rei

Així va enxampar un gos policia uns traficants de droga a Barcelona | Vídeo

Els Mossos pengen imatges d'una operació policial a Molins de Rei que va acabar amb una banda de tràfic d'haixix desarticulada

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut dos individus a Molins de Rei (Baix Llobregat) per tràfic de drogues gràcies a la col·laboració de la unitat canina de la Guàrdia Urbana d’aquest municipi. La policia catalana ha penjat a les xarxes un vídeo en el qual es veu l’operació.

Els fets van començar en el marc d’un patrullatge preventiu per la localitat. Dos mossos van detectar dos homes en actitud sospitosa i aquests van intentar fugir, tot i que no ho van aconseguir.  Els agents van comprovar que tenien diferents claus d’automòbils, alguns mòbils i prop de 5.000 euros en efectiu.

Notícies relacionades

Les explicacions que van donar no eren gaire coherents i van decidir anar a la recerca de la unitat canina de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei per dur a terme una intervenció policial. L’ajuda d’un gos va ser determinant per comprovar diversos vehicles que hi havia estacionats a la zona. Finalment l’animal va trobar en un vehicle 50 quilos d’haixix.

El grup, expliquen els Mossos, està desarticulat.