GEST SIMBÒLIC

Trias tancarà la llista de Forn a les municipals de Barcelona

La periodista Pilar Calvo, portaveu dels polítics presos, serà la número 5 de la candidatura

zentauroepp34114286 barcelona 01 06 2016   conferencia de xavier trias sobre el 190417161638

zentauroepp34114286 barcelona 01 06 2016 conferencia de xavier trias sobre el 190417161638 / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exalcalde de Barcelona de CiU, Xavier Trias, tancarà la llista de l’alcaldable de JxCat a la presó, Joaquim Forn, com a posició "simbòlica", en un projecte que també inclou com a número 8 la periodista Pilar Calvo, que va ser portaveu dels polítics sobiranistes presos durant la vaga de fam.

En un comunicat aquest dimecres, Forn ha expressat que incloure Trias no només honra la proposta del PDECat, sinó que demostra que és "hereva" del seu mandat, i ha remarcat que la llista combina l’experiència i el coneixement que representa el partit i els seus associats.

"Aquesta llista encarna a la perfecció els valors i els atributs que representen el projecte de Junts per Catalunya: unitat, suma generositat, compromís", i ha recordat que els números 2, 3 i 4 seran Elsa Artadi, Neus Munté i Ferran Mascarell, respectivament, als quals el seguirà l’arquitecte Albert Civit en la cinquena posició.

Notícies relacionades

Els números 6 i 7 seran els regidors del PDECat a l’ajuntament aquest mandat, Jordi Martí i Francina Vila, que són els únics que repetiran –a més de Trias–, seguits de Pilar Calvo, el membre del PDECat al consistori Joan Rodríguez, i de l’advocat i president de l’entitat Drets, Sergi Blàzquez, en el desè lloc.

"És la candidatura oberta, transversal i plural que una majoria de ciutadans de Barcelona està reclamant. JxCat és el projecte col·lectiu que reuneix un equip de persones plural, i que uneix talent, experiència i coneixement com cap altra", ha destacat Forn, que ha agraït la generositat de tots els membres de la llista.