Hi ha cinc menors

Els Mossos desallotgen un bloc ocupat per un trentena persones a Gràcia

Entre els ocupants pel que sembla hi ha cinc menors

video 3460705 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han desallotjat l’edifici del districte de Gràcia de Barcelona conegut com l’Armadillo, ocupat per una trentena de persones, entre elles cinc menors, segons l’Oficina de Vivenda Popular d’aquest barri.

Aquesta organització ha denunciat que vuit furgonetes dels Mossos s’han presentat aquest matí davant de l’edifici, situat en el número 16 del carrer de Sant Salvador de Barcelona, per executar l’ordre de desallotjament, que deixarà les famílies que hi resideixen "sense solució habitacional".

Un portaveu dels Mossos ha confirmat a Efe que el desallotjament de l’edifici s’ha dut a terme des de les 6.30 hores del matí a requeriment del Jutjat de Primera Instància número 27 de Barcelona per a la seva entrega al seu propietari.

Notícies relacionades

El portaveu ha assenyalat que en el desallotjament no s’han produït incidències remarcables, mentre col·lectius de recolzament a les famílies residents han informat que diverses persones s’han concentrat davant de la porta de l’edifici per intentar impedir l’ordre judicial, si bé han sigut retirades, una per una, pels agents policials.

El bloc desallotjat a Gràcia estava ocupat des de feia diversos anys i la propietat no hauria acceptat les propostes d’un lloguer social per a les famílies, segons fonts d’aquests col·lectius. 

Temes:

Desnonaments