A Sabadell

Un jutge investiga la desaparició de drogues del dipòsit dels Mossos

La investigació afecta vuit agents, inclosa una sergent, i dos membres del personal no policial

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d  esquadra en el raval coche de180824144716

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d esquadra en el raval coche de180824144716

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jutge de Sabadell investiga la presumpta desaparició de quantitats de droga del dipòsit principal de substàncies estupefaents que els Mossos tenen en aquesta ciutat, han confirmat des del Cos Nacional de Policia, a qui el magistrat ha encarregat la investigació.

Segons avança avui 'La Vanguardia', la investigació afecta vuit agents del cos dels Mossos, inclosa una sergent, i dos membres del personal no policial, alguns dels quals ja han declarat a la comissaria de la Policia Nacional de Sabadell, acompanyats d’advocats.

El titular del Jutjat d’Instrucció número 5 de Sabadell vol aclarir les diferències en la pesada de partides intervingudes pels Mossos a l’hora d’entrar al dipòsit i al moment de la seva sortida o de comprovacions posteriors.

Notícies relacionades

Els Mossos van obrir una investigació pròpia per esbrinar aquesta falta de correspondència en les pesades, però posteriorment el jutge va decidir encarregar el cas a la Policia Nacional.

Les partides de drogues decomissades constitueixen proves clau per a la condemna dels narcotraficants, i qualsevol demostració de falta de rigor en la custòdia pot afectar els judicis dels narcotraficants