Les baralles a Ciutat Vella assetgen políticament Colau

El portaveu d'ERC demana una compareixença de l'alcaldessa en la comissió de Presidència i Seguretat

atlas-nueva-pelea-durante-una-redada-entre-guardia-urbana-y-manteros-en-barcelona / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

El portaveu del grup municipald’ERC al’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha demanat aquest divendres la compareixença de l’alcaldessa Ada Colau en la comissió de Presidència i Seguretat després de les baralles de carrer que s’han repetit els últims dies a la ciutat.

"Això sembla el salvatge oest", ha afirmat Coronas, en al·lusió a la multitudinària baralla entre conductors de bicitaxi que es va produir la matinada de dijous a la Barceloneta i una altra baralla entre turistes i veïns del Raval el dia anterior, totes dues filmades pel veïnat.

pelea-en-ciutat-vella-editado / periodico

ERC opina que la baralla entre els conductors de bicitaxi s’hauria produït per la proliferació de tricicles sense llicència municipal.

Els republicans reclamen a l’alcaldessa que comparegui en la comissió de Presidència i Seguretat del pròxim 19 de setembre per explicar "què s’està fent a l’ajuntament per frenar aquest tipus d’episodis".

Descontrol

Segons Coronas, "no exercir el control sobre les activitats il·legals desemboca en problemes greus".

Notícies relacionades

Dimecres a la matinada es va produir també una baralla al carrer Ferran entre turistes i veïns, sense que hi hagués intervenció policial.

En aquest sentit, Coronas ha assenyalat que "hi ha una sensació creixent d’inseguretat a la ciutat, la qual cosa afecta la convivència i la tranquil·litat dels veïns".