Conat de tiroteig a les teulades de Poble Sec

Els Mossos han acudit fins al carrer Radas per atendre un avís d'un tiroteig que hauria deixat tres ferits que no han aparegut

L'incident ha ocorregut cap a les 21.00 hores i ha obligat a activar els antiavalots per pujar a la coberta de l'edifici

vid-20180821-wa0011 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han acudit aquest dimarts a la nit al barri de Poble Sec alertats per un avís d’un possible tiroteig que els veïns situaven a les teulades del carrer Radas. Segons aquesta alerta, hi hauria tres ferits que no han aparegut.

Els veïns del carrer Radas han escoltat detonacions a les teulades poc abans de les 21.00 hores i han avisat els Bombers, creient que es tractava d’una deflagració. Però quan el cos d’emergències municipal ha arribat, “ha marxat després de comprovar que no hi havia hagut cap explosió”, explica una veïna. Al cap de pocs minuts, no obstant, han arribat al lloc diverses patrulles de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra, que han acabat requerint la presència dels antiavalots per pujar a la teulada. Existia la sospita que un dels presumptes implicats en el tiroteig s’havia atrinxerat a la coberta d’aquesta finca. 

Notícies relacionades

El desplegament policial ha durat una hora i ha tancat el carrer durant aquell temps. Després de demanar les claus de la teulada a la comunitat de veïns d’un dels edificis, els antiavalots dels Mossos han pujat, tal com ha captat la càmera d’una veïna que ha cedit el vídeo a aquest diari. Després de fer algunes comprovacions, la policia ha deixat pujar de nou als llogaters de la tercera planta i s’ha retirat sense, aparentment, practicar cap detenció, segons ha explicat la mateixa veïna. 

A les 22.00 hores, el carrer Radas havia tornat a la normalitat i no hi havia ni rastre de cap patrulla policial, ni els veïns sabien exactament què havia passat.