A la Prosperitat

Un detingut per cremar contenidors a Barcelona

L'arrestat, de 49 anys, va ser enxampat amb material incendiari

Cotxe de la Guàrdia urbana i la Policia local.

Cotxe de la Guàrdia urbana i la Policia local.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home de 49 anys com a presumpte autor de la crema reiterada de contenidors d'escombraries al districte de Nou Barris, ha informat aquest dilluns en un comunicat. Els primers mesos d'aquest any, explica la Guàrdia Urbana, les principals incidències ha tingut lloc al barri de la Prosperitat.

La detenció es va produir el divendres 30 de març de matinada, després de rebre una trucada alertant d'un incendi en un contenidor del carrer de la Selva. La distribució dels agents per la zona va permetre localitzar un sospitós abandonant la zona de la crema. 

Els agents el van seguir discretament i van veure com controlava constantment el seu entorn, obria diversos contenidors i comprovava si a dins hi havia material inflamable.

Notícies relacionades

Entre els carrers d'Argullós i Enric Casanovas van comprovar que inspeccionava un contenidor, es treia un encenedor de la butxaca, iniciava un incendi i marxava del lloc.

Una dotació policial el va detenir, va comprovar que portava a sobre material incendiari i el va arrestar com a presumpte autor de la crema al districte, on el 2017 es van produir 182 incendis en contenidors que van produir danys valorats en 287.000 euros.