SUCCESSOS

Alliberada la dona del cònsol de Mali després de ser retinguda a l'oficina consular de BCN

L'home que l'ha tancat reclamava que se li arreglés la documentació

La retinguda es troba en bon estat de salut i el seu segrestador està detingut

zentauroepp42584110 mali180319203925

zentauroepp42584110 mali180319203925 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'esposa del cònsol de Mali a Barcelona, retinguda des de les tres de la tarda per un home a la seu del consolat, ha sigut alliberada per un dispositiu conjunt dels Mossos i la policia a les 20.32. El seu segrestador està detingut i ha sigut traslladat a la comissaria de Policia de la Verneda abans de passar a disposició judicial.

El desenllaç del cas ha arribat hores després que els Mossos informessin aquest dilluns que investigaven el cas d'una dona retinguda a l'interior del consolat honorari del país africà a la capital catalana.

Notícies relacionades

Segons ha informat la mateixa policia catalana al seu compte de Twitter, el presumpte responsable dels fets havia sigut identificat i efectius del cos han intentat mediar amb ell. La zona de la seu consular, situada al número 126 de l'avinguda de Josep Tarradellas, ha sigut acordonada i l'avinguda, tallada a la circulació entre l'avinguda de Sarrià i el carrer de Comte Borrell. Segons ha transcendit, l'home reclamava que se li arreglés la documentació com a condició per alliberar l'esposa del cònsol.

Equips d'intervenció

A més dels Mossos, que han enviat agents especialitzats per a la mediació, a mitja tarda la policia s'ha sumat a l'operatiu: els seus equips d'intervenció feia dues hores que estaven preparats per actuar i alliberar-la. Segons sembla, algú va avisar des del mateix consolat que la dona estava retinguda en una trucada als serveis d'emergència.