VANDALISME

Tres joves escalen la Sagrada Família, escapen dels vigilants i pengen en vídeo a Youtube

Els vigilants els van detectar i els van fer interrompre la incursió nocturna al temple

insane-security-escape--climbing-sagrada-famlia--we-got-lucky----youtube

insane-security-escape--climbing-sagrada-famlia--we-got-lucky----youtube

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Tres joves britànics van escalar part de la façana de la Sagrada Família, segons es mostra en el vídeo que han van penjar a Youtube el passat 13 de març. Els vigilants de seguretat del temple van detectar la seva presència quan, aparentment, ja havien arribat a l'altura de la nau central, i els van fer interrompre la seva ascensió, sense poder atrapar-los. En el vídeo es pot veure com els guàrdies pugen en un muntacàrregues mentre els joves s'amaguen d'ells i, al no ser localitzats, descendeixen per les bastides de l'obra fins a saltar al carrer Mallorca i aconseguir escapar corrent.

El vídeo, que divendres ja ha arribat a les 325.000 visualitzacions, porta com a títol 'Insane security escape (climbing Sagrada Família) We got Lucky!'.

Notícies relacionades

El llarg vídeo, de més de 19 minuts, mostra els joves en un pis de Barcelona jugant amb un petit dron i parlant dels seus plans davant del temple amb diversos companys. Tres d'ells, un equipat amb una càmera, salten la tanca del carrer Mallorca i inicien l'ascensió, sense calçat adequat d'escalada i grimpant bàsicament per les bastides fins que hi renuncien després de ser detectats pels vigilants.

El protagonista de l'escena, que té un canal aYoutube amb el nom d'Ally Law, ha penjat nombrosos vídeos d'actes que qualifica reiteradament d'"il·legals" i de "bogeria", com ara dormir en un gratacel abandonat, un centre comercial, un parc aquàtic, l'Etihad Stadium, un banc, teulades de París.