A l'àrea metropolitana

El rebut de l'aigua baixarà 3 euros a l'any a Barcelona

Aigües de Barcelona abaratirà un 1,65% les tarifes a l'àrea metropolitana

grifo6

grifo6

1
Es llegeix en minuts
Efe

El preu del consum de l'aigua baixarà aquest any un 1,65%, cosa que suposarà un estalvi d'uns 3 euros per família i any, encara que en conjunt significa uns 4,8 milions d'euros que no es repercutiran en 1,6 milions d'abonats de l'àrea metropolitana de Barcelona proveïts per Aigües de Barcelona.

Així ho ha anunciat aquest divendres el vicepresident de Medi Ambient de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Eloi Badia, que ha presentat aquesta revisió de tarifes d'aigua potable als municipis metropolitans proveïts per l'empresa Aigües de Barcelona, companyia que havia proposat augmentar el preu un 3,7%.

Notícies relacionades

Aquesta revisió de tarifes haurà de ser ratificada ara per la Comissió de Preus de Catalunya, a finals d'aquest mateix mes, de manera que s'espera que en les pròximes setmanes entri en vigor.

Un dels motius d'aquesta reducció en el rebut és la no repercussió de l'augment de la tarifa d'Aigües Ter-Llobregat, que suposava 12,7 milions d'euros, així com la revisió dels costos financers, l'actualització de l'IPC i l'ajust del volum d'aigua realment subministrada, ha explicat Badia.