Anar al contingut

Any del Gos

Any Nou Xinès a Barcelona 2018: desfilada i programa de la festa

La festa se celebra aquest dissabte a partir de les 11.30 hores al passeig de Lluís Companys

Any Nou Xinès a Barcelona 2018: desfilada i programa de la festa

Com cada any la comunitat xinesa Barcelona protagonitza una desfilada per celebrar l'Any Nou que ha començat aquest divendres amb el gos com a animal protagonista, que agafa el testimoni al gall.

La festa de l'Any Nou Xinès començarà a les 11.30 hores amb una gran desfilada pels carrers del districte de l'Eixample, des del parc de l'Estació del Nord fins a l'Arc de Triomf, amb la participació de dracs xinesos, lleons i grups de cultura catalana, com castellers i diables. La celebració corre a càrrec de les federacions i entitats xineses de Catalunya, conjuntament amb les entitats i associacions catalanes, i amb la col·laboració de dos-cents voluntaris.

A l'acabar la desfilada, a les 12.30 hores, tindrà lloc al passeig de Lluís Companys un programa d'espectacles, amb demostracions d'arts marcials, danses i vestits tradicionals, i actuacions musicals. La Barcelona Coral Àsia, el projecte de trobada intercultural a través del cant i la música, també hi participarà oferint el seu repertori de cançons xineses.

Al mateix passeig, des de les 11.30 fins a les 20.00 hores, hi haurà una fira gastronòmica i cultural xinesa, una de les novetats del programa de l'Any Nou Xinès a Barcelona. 

 

Temes: Festes Xina